ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ-ΕΠΙΒΛΕΨΕΙΣ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΗΠΩΝ, ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ » ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ-ΕΠΙΒΛΕΨΕΙΣ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΗΠΩΝ, ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ

ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΕΝΟΣ ΚΗΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΩΜΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ.
ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΖΩΝΤΑΝΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΓΝΩΣΗ ΣΤΟ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΜΕΛΕΤΗ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΕΜΠΕΙΡΟ ΓΕΟΠΟΝΟ- ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΚΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.
ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ ΣΕ ΧΩΜΑ ΚΑΙ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣΗΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ  ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ , ΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΦΥΤΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ.
ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΟΤΙΣΜΟΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ 98% ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΕΝΑ ΚΗΠΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΡΔΕΥΤΙΚΟ.
ΚΑΛΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΚΡΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΓΙΑ ΕΥΚΟΛΙΑ ΠΟΤΙΣΜΑΤΟΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΝΕΡΟΥ, ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΝΕΡΟΥ( ΚΑΘΕ ΦΥΤΟ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ ΗΣΥΧΟ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΔΙΑΚΟΠΩΝ Η ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ.
ΑΛΛΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΩΜΑ( COMPOST) ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΙΧΝΟΣΤΟΙΧΕΙΑ.
ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ.
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟ ΤΙ ΦΥΤΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΟ ΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ ΣΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ ΜΑΣ.
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΝΟΣ ΚΗΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΜΕΛΕΤΗ
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΗ Η ΟΙΚΟΔΟΜΗ , ΜΠΑΛΚΟΝΙ , ΚΗΠΟΣ ΑΣ ΕΠΙΣΚΕΥΤΟΥΜΕ 2-3 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ (ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ) ΚΗΠΟΤΕΧΝΕΣ , ΦΥΤΩΡΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ Ε[ΠΣΚΕΨΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΑΣ. ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΤΟ ΤΙ ΖΗΤΑΜΕ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΜΑΣ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ ΜΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΣΑΣ, ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΦΥΤΑ.
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗ,  ΜΕΛΕΤΗ , ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ,ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΗΠΟΥ ΣΑΣ  ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΦΙΛΙΚΑ ΣΚΟΥΛΟΥΔΗ


Αρχική

Η εταιρεία

Προϊόντα

Υπηρεσίες

Τελευταία Νέα

Επικοινωνία

ΚΗΠΟΙ ΠΡΙΝ - ΜΕΤΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΗΠΩΝ

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ- ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΤΟΠΙΩΝ 3D

ΓΑΜΟΣ-ΒΑΠΤΙΣΗ

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ-ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ

ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ

ΜΠΟΝΣΑΙ

ΠΥΘΑΡΙΑ -ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΗΛΙΝΑ ΚΡΗΤΗΣ

ΒΟΛΒΟΙ- ΣΠΟΡΟΙ- ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ-ΦΑΡΜΑΚΑ- ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ

ΕΙΔΗ ΚΗΠΟΥ

ΚΑΛΛΩΠΙΣΤΙΚΑ ΦΥΤΑ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΦΥΤΑ

ΚΑΡΠΟΦΟΡΑ ΔΕΝΔΡΑ

 

Φυτώριο - Garden Center - Ανθοπωλείο || Created by ActionWeb